top of page
Wazig bos
MAISON DES VIBRATIONS_edited.png

RETURN TO YOUR
OWN RHYTHM

magnetisme & klankschaalbaden 

Alles heeft een eigen ritme

Je ziet het in de natuur, aan onze hartslag en aan de cyclus van de vrouw: in alles zit een ritme. Tot in het diepst van onze cellen. Alles vibreert, op een eigen tempo. 

Fysieke of emotionele blokkades belemmeren die natuurlijke cadans. Met de universele energie van het magnetisme en de trillingen van klankschalen lossen die verstoringen op. De energie stroomt weer vrijer. Hierdoor keer je terug naar je eigen, natuurlijk ritme en stijgt je vibratieniveau. 

Fanny Crèvecoeur

Magnetiseur & klankschalen

Wild bos

Magnetisme

Intro over magnetisme. De twee soorten. Universele trilling. Waardoor alles kalibreert en je je eigen trilling weer herstelt. 

Meer over magnetisme

"Een quote van Fanny."

Fanny Crèvecoeur

Klankschaal Klankgenezing

Klankschaal
baden

Diepe massage op celniveau.

Elke klankschaal heeft een eigen frequentie. Iedereen heeft een eigen frequentie. Daarom klinken de schalen bij iedereen anders. Jouw lichaam en de schalen werken samen. Om jouw natuurlijke trilling terug te brengen in de natuurlijke staat. 

Alexa Young, CA

“Testimonials provide a sense of what it's like to work with you or use your products. Change the text and add your own."

Ineens was alles anders

Kort een introotje over Fanny. Over de val. Over het proces om tot heling te komen. Om opnieuw op eigen benen te staan. Niet meer als ik was. Maar een nieuw iemand. Die van een drukken doener is gaegaan naar een heler. 

Mijn

Verhaal

Footer 

bottom of page